TORNEIG COPA COCA COLA

Els alumnes de 4t d’ESO i el departament d’Educació Física han organitzat, un curs més, la Copa Coca Cola. Consisteix en la realització d’un torneig de futbol sala a les hores del pati al llarg del curs, on els objectius principals són potenciar la pràctica esportiva i treballar els valors que ens ofereix l’esport d’equip. Avui s’ha celebrat la GRAN FINAL, on ha resultat campió l’equip Champi FC format per Alan Medina, Adrià Mesalles, Albert Buisán, Sergi Narbona, Oriol Torné, Pep Saula, Joel Campo i Pol Sarrablo. El segon classificat ha estat FC Nothingan Miedo i en tercer lloc ha quedat l’equip FC Supergirls, amb alumnes de 2n d’ESO. Felicitats als campions i a la resta de participants per formar part d’aquest torneig.

Per gentilesa de l’AMPA els guanyadors, el segon i el tercer classificat han rebut medalles d’or, plata i bronze respectivament. Agraïm l’aportació i implicació de l’AMPA en aquest torneig i en tots els esdeveniments esportius en els que col·labora al llarg del curs.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES AMPA!