Escola

Escola

"El camí comença aquí"

HISTÒRIA

El Col·legi El Carme pertany a la Congregació de les Carmelites Tereses de Sant Josep. Som una escola concertada, cristiana i catalana, adherida a la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya. Des de fa més de 75 anys, obrim cada dia les nostres portes per acollir, educar i estimar els nostres nens i nenes.

INSTITUCIÓ

La nostra escola ofereix una educació personalitzada i global. Els mestres i professors, des d’un compromís ferm, acompanyem els nostres alumnes en el seu procés d’aprenentatge.

Volem oferir el millor de nosaltres mateixos i per aquest motiu ens formem per atendre les necessitats dels nostres infants i mantenim un esperit obert als canvis.

L’educació en valors és un dels eixos que ens defineixen i a l’uníson amb les famílies fomentem el creixement personal.

És important que els alumnes aprenguin a conèixer, a fer, a ser i a conviure.

ESTIL EDUCATIU

Acompanyament personal, rigor pedagògic i la creativitat són els nostres punts forts.

Acompanyament personal:

L’aprenentatge serà òptim sempre que recolzem, escoltem i acompanyem. És imprescindible que aquest camí el recorrem al costat dels alumnes i les famílies.
En tot moment l’alumne és conscient que té al mestre al seu costat per atendre preguntes, neguits, dubtes i compartir emocions, alegries i èxits.


Rigor pedagògic:

Ens caracteritzem per la nostra reflexió pedagògica. El nostre objectiu és optimitzar el resultat de l’aprenentatge. Per aquest motiu assegurem la màxima qualitat a través de la innovació i el rigor pedagògic.


Creativitat:

La persona creativa es caracteritza per ser independent, flexible i imaginativa. Nosaltres oferim espais per educar la creativitat i aconseguir alumnes amb capacitat per a la resolució de problemes, amb una autoestima elevada, tolerants i amb originals maneres de pensar.