top of page

Educació
Secundària

IMG_6470.JPG

L'esperit crític

En aquesta etapa acompanyem l'alumne en la descoberta del món que l'envolta i la seva implicació positiva.

Acompanyem els alumnes i les famílies en el pas per l'adolescència a través de tutories personals i un seguiment acurat continu.

WhatsApp Image 2023-01-23 at 16.52.52.jpeg
WhatsApp Image 2022-12-15 at 14.07_edited.jpg

Treball cooperatiu

Apostem pel treball cooperatiu com a eina de cohesió de grup i d'atenció a la diversitat, amb agrupacions heterogènies i de grups d'experts que afavoreixen el creixement personal de l'alumne.

WhatsApp Image 2022-12-15 at 14.12.59.jpeg

#aquiproubullying

Treballem activament en la prevenció de l'assetjament escolar i en la mediació com a eina de resolució de conflictes amb el programa d'innovació #aquiproubullying.

IMG_20220920_145933.jpg

Llengües estrangeres

Participem en programes europeus d’Erasmus+ i eTwinning d’intercanvi d’alumnat i de formació del professorat per afavorir la millora personal i professional i donar eines als alumnes per millorar la seva llengua anglesa i francesa.

IMG_6479_edited.jpg

Fem ciència: laboratori i robòtica

Incidim en la vivència de la ciència i la tecnologia mitjançant programes que impliquen una dedicació horària a les pràctiques en laboratori i a la robòtica.

WhatsApp Image 2024-01-09 at 16.21_edited.jpg

La millora personal:
educació emocional

Eduquem en l’esforç i en la personalització de la millora, amb projectes com l’Educació Emocional, el Pla de Millora i la Interioritat que incideixen en l’educació del cor.

IMG_6474_edited_edited.jpg

Projectes interdisciplinaris

Dediquem franges setmanals al treball interdisciplinari per projectes per afavorir l’aprenentatge significatiu. Els projectes tenen una durada trimestral i es focalitzen en l’àmbit cultural, científic, social i artístic.

WhatsApp Image 2023-01-23 at 16.51.38.jpeg

Programa Talent

Potenciem el bon rendiment acadèmic i acompanyem els alumnes amb altes capacitats amb itineraris personalitzats, mitjançant activitats acadèmiques i un seguiment emocional que respongui a les seves necessitats.

IMG_6505_edited.jpg

Habilitats comunicatives

Reforcem la dimensió de la comunicació oral mitjançat el treball específic de les habilitats comunicatives per garantir que l’alumne adquireix una competència òptima en el seu desenvolupament acadèmic, social i laboral.

WhatsApp Image 2024-01-15 at 19.05.07.jpeg

Metodologia AICLE

Partim dels beneficis de la metodologia AICLE en l’aprenentatge de l’anglès per utilitzar-lo com a llengua vehicular a les matèries de visual i plàstica, tecnologia i laboratori.

IMG_6512.JPG

Step Up

Oferim un aprenentatge de la llengua anglesa adequat al nivell de cada alumne segons Cambridge. En aquest projecte ens acompanya un auxiliar de conversa en llengua anglesa. 

bottom of page