top of page

La nostra escola

La història d'El Carme comença fa més de 85 anys. La nostra pedagogia es fonamenta en els principis educatius de Teresa Toda i Teresa Guasch. 

foto cole.jpg
WhatsApp Image 2023-09-25 at 22.33_edited.jpg

Benvinguda

Som el David, la Patri, la Thais, la Judit i la Míriam i aquest curs comencem una nova aventura liderant l’equip de mestres del Col·legi El Carme. Tenim la sort de compartir una tasca vocacional que sempre está amb sintonia amb una concepció de l’educació que parteix de la millora personal i social.

Aquesta millora que vertebra els diferents projectes del centre continua sent el pal de paller de tot l’equip de mestres. Creiem fermament que una escola de qualitat es construeix quan tota la comunitat educativa comparteix aquest afany per millorar, formar-se i aprendre sempre.

Procurar aquesta millora professional i personal garanteix que els nens i nenes se sentin acompanyats en el seu propi procés d’aprenentatge, en un camí compartit cap a la realització personal i social.

Creiem en la força dels equips i en el lideratge compartit, i entenem que tots els qui formem part de l’escola som necessaris perquè el projecte educatiu sigui una realitat.

Us donem la benvinguda a la nostra escola. Som el que ensenyem. Ensenyem el que som.

IMG_7108_edited.jpg

Missió

La nostra missió és educar els nostres alumnes per tal que col·laborin en la millora i transformació de la societat.

Promovem una educació integral que afavoreixi el creixement i l’acompanyament cap a la maduresa dels nens i nenes, adolescents i joves en totes les seves dimensions: personal, social, ecològica i transcendent, d’acord amb una concepció cristiana de la persona, de la vida i del món.

Optem per la gestió participativa del professorat i personal no docent.

Fomentem una relació propera amb les famílies, amb una actitud oberta a la societat, segons l’esperit de la congregació de les Carmelites Tereses de Sant Josep.

IMG_3867_edited_edited_edited.jpg

Escola de proximitat

El col·legi El Carme està situat al barri de la Bordeta, a la ciutat de Lleida, i ha deixat petjada en moltes famílies del seu entorn.

Això ens converteix en una escola de generacions que segueixen confiant en el nostre estil educatiu, fomentat en l'acompanyament personal i l'estima per cadascun dels nostres alumnes.

Foto 19-10-21 14 02 55 (2)_edited.png

Escola de qualitat

Ens caracteritzem per la reflexió pedagògica i assegurem el millor aprenentatge a través de la innovació i el rigor de les metodologies per les quals apostem.

Participem en diferents projectes d'innovació pedagògica reconeguts pel Departament d'Educació.

ESO PORTADA.jpg

El Carme: som un gran equip!

El Carme compta amb un grup humà compromès i apassionat de l'educació. El dia a dia que oferim és possible gràcies al treball en equip que omple l'escola de projectes, il·lusió, respecte i una mirada que acompanya als alumnes en el seu viatge.

bottom of page