top of page

Eix del
SER

IMG20220120093043.jpg

Pla de millora

És el projecte de l’escola que aposta per la superació personal. Els alumnes es marquen uns compromisos i en fan un registre sistemàtic.
Aquests propòsits neixen de la reflexió i sempre acaben amb una valoració final. Cada alumne pren consciència dels seus punts forts i febles, els accepta i es proposa millorar d’una manera positiva. 

IMG20221114163639_edited_edited.jpg

Projecte Calma

El Projecte Calma pretén educar en el silenci conscient, la interioritat i el coneixement propi.
Eduquem en la calma i el silenci, en la descoberta de les emocions i en la seva gestió per esdevenir persones que es coneixen i confien en les seves potencialitats. Viure en calma permet una bona convivència, prendre decisions pròpies i respondre de manera positiva als reptes del dia a dia. Conèixer-se a un mateix requereix pausa.

#aquiproubullying

L’escola és un espai de convivència i de relació diària entre iguals. Educar en el respecte, en l’empatia i en la consciència de grup posa les bases d’una societat humana i justa.
Treballem activament en la prevenció de l’assetjament escolar i en la mediació com a eina de resolució de conflictes amb el programa d’innovació Aquiproubullying.

FotoAPB.jpg
IMG-20221215-WA0022_edited.jpg

Aprenentatge i servei (APS)

Els estudiants aprenen a partir de les necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. L’APS demana d’anàlisi, reflexió i acció.
Des d'un compromís social, fomentem l’esperit crític i la creativitat, i apostem per acompanyar l’alumne en la descoberta del món que l’envolta i la seva implicació positiva, a través de projectes com l’Aprenentatge Servei, en el qual som centre pioner.

Centre formador

Col·laborem en la formació de futurs mestres mitjançant l'acompanyament a l'aula durant el seu període universitari. Participem al Programa de pràctiques del Grau d'Educació Primària Dual de la Universitat de Lleida, així com amb diferents universitats estatals. 

IMG20230412110136.jpg
bottom of page