top of page

Eix del
SER

IMG20220120093043.jpg

Pla de millora

És el projecte de l’escola que aposta per la superació personal. Els alumnes es marquen uns compromisos i en fan un registre sistemàtic.
Aquests propòsits neixen de la reflexió i sempre acaben amb una valoració final. Cada alumne pren consciència dels seus punts forts i febles, els accepta i es proposa millorar d’una manera positiva. 

IMG20221114163639_edited_edited.jpg

Projecte Calma

El Projecte Calma pretén educar en el silenci conscient, la interioritat i el coneixement propi.
Eduquem en la calma i el silenci, en la descoberta de les emocions i en la seva gestió per esdevenir persones que es coneixen i confien en les seves potencialitats. Viure en calma permet una bona convivència, prendre decisions pròpies i respondre de manera positiva als reptes del dia a dia. Conèixer-se a un mateix requereix pausa.

#aquiproubullying

L’escola és un espai de convivència i de relació diària entre iguals. Educar en el respecte, en l’empatia i en la consciència de grup posa les bases d’una societat humana i justa.
Treballem activament en la prevenció de l’assetjament escolar i en la mediació com a eina de resolució de conflictes amb el programa d’innovació Aquiproubullying.

FotoAPB.jpg
IMG-20221215-WA0022_edited.jpg

Aprenentatge i servei (APS)

Els estudiants aprenen a partir de les necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. L’APS demana d’anàlisi, reflexió i acció.
Des d'un compromís social, fomentem l’esperit crític i la creativitat, i apostem per acompanyar l’alumne en la descoberta del món que l’envolta i la seva implicació positiva, a través de projectes com l’Aprenentatge Servei, en el qual som centre pioner.

Centre formador

Col·laborem en la formació de futurs mestres mitjançant l'acompanyament a l'aula durant el seu període universitari. Participem al Programa de pràctiques del Grau d'Educació Primària Dual de la Universitat de Lleida, així com amb diferents universitats estatals. 

IMG_8399.JPG
bottom of page