top of page

Eix del 
CONNECTAR

Utilitzem les llengües estrangeres en contextos diversos per apropar-nos al coneixement i establir vincles amb altres cultures.

IMG20220120092412.jpg

Erasmus +

El Col·legi El Carme és un centre Erasmus des del 2017. Ha coordinat diferents projectes de formació de professorat com a centre soci i com a centre coordinador en la temàtica de les altes capacitats, participant amb escoles i universitats de Polònia, Turquia, Lituània, Estònia, Portugal, Itàlia i d’Espanya. L’objectiu del programa és crear vincles que permetin millorar l’atenció a l’alumnat d’altes capacitats de l’escola.

WhatsApp Image 2024-04-09 at 12.18.52.jpeg
WhatsApp Image 2024-05-17 at 09.50_edited.jpg

eTwinning

És un portal europeu de la comunitat educativa. Els professors de tota Europa col·laborem i ens formem per tirar endavant projectes comuns. Participem amb escoles d’Holanda, França i Polònia i ens avala el segell de qualitat nacional i europeu.

Generació plurilingüe

El GEP (Generació Plurilingüe) és un programa plurilingüe impulsat pel Departament d’Ensenyament que pretén augmentar la competència lingüística en llengües estrangeres incrementant l’exposició a la llengua anglesa des d’àrees no lingüístiques. 

Incorporem l’anglès als experiments a l’Educació Infantil, a l'educació física (PE) i a projectes de cicle superior d'Educació Primària i a tecnologia (Technology), laboratori (LAB) i educació visual i plàstica (Arts and Crafts) a Educació Secundària.

IMG_1696_edited_edited.jpg
WhatsApp Image 2024-01-15 at 15.34.39.jpeg

Step Up

A partir de 6è de primària, dediquem una hora setmanal a millorar les diferents habilitats de la llengua anglesa, segons els nivells europeus del Marc Comú de Referència. D'aquesta manera cada alumne avança al seu propi ritme en l'aprenentatge de la llengua estrangera. 

Batxillerat DUAL

Oferim a l'alumnat de 2n d'ESO iniciar el Batxillerat Dual Americà que permet obtenir la doble titulació High School.

El programa dual americà no només ofereix als estudiants una experiència educativa enriquidora i única, sinó que també els proporciona una base sòlida per al seu futur acadèmic i professional.

IMG_20220922_064632.jpg
IMG_6495.JPG

Educació Bilingüe

El programa d'Auxiliar de Conversa ofereix als estudiants una experiència única per millorar les seves habilitats lingüístiques i culturals a través de la immersió en un entorn educatiu estranger. Els auxiliars de conversa són graduats que assisteixen els professors en les classes de llengua estrangera, proporcionant suport addicional als estudiants i fomentant la pràctica oral.

Certificació llengües estrangeres

S’ofereix a l’alumnat de segon cicle de secundària la possibilitat d’obtenir certificats oficials de llengua anglesa i llengua francesa del marc europeu comú de referència per a les llengües. Poden acreditar la llengua anglesa a través de la participació al programa de certificació de l’Escola Oficial d’Idiomes, i s’orienta a l’alumnat de l’optativa de llengua francesa per certificar els nivells DELF A2-B1 per l’Alliance Française.

WhatsApp Image 2024-04-04 at 16.12.36.jpeg
bottom of page