top of page

Eix del 
CONNECTAR

IMG20220120092412.jpg

Generació plurilingüe

El GEP (Generació Plurilingüe) és un programa plurilingüe impulsat pel Departament d’Ensenyament que pretén augmentar la competència lingüística en llengües estrangeres incrementant l’exposició a la llengua anglesa des d’àrees no lingüístiques.
Incorporem l’anglès als experiments a l’Educació Infantil i educació física (PE) a tota l’etapa de primària; natura (Science) a cicle superior de primària i tecnologia (Technology), laboratori (LAB) i educació visual i plàstica (Arts and Crafts).

etwinning ESO grup.jpg

eTwinning

És un portal europeu de la comunitat educativa. Els professors de tota Europa col·laborem i ens formem per tirar endavant projectes comuns. Participem amb escoles d’Holanda, França i Polònia i ens avala el segell de qualitat nacional i europeu.

Programa DUAL Americà

Oferim a l'alumnat de 2n d'ESO iniciar el Batxillerat Dual Americà que permet obtenir la doble titulació High School.

IMG_20220922_064632.jpg
IMG_2192_edited.jpg

Erasmus +

Actualment el Col·legi El Carme coordina el projecte TALENT (Teaching and Acquiring Learning European Network Tools), un programa Erasmus+ K201 de formació de professorat al voltant del món de les altes capacitats. Formen part del projecte escoles i universitats de Polònia, Itàlia, Portugal i Romania. La Universitat de Lleida també participa del programa.

El projecte pretén crear vincles que permetin millorar l’atenció a l’alumnat d’altes capacitats de l’escola.

Step Up

A partir de 6è de primària, dediquem una hora setmanal a millorar les diferents habilitats de la llengua anglesa, segons els nivells europeus del Marc Comú de Referència. D'aquesta manera cada alumne avança al seu propi ritme en l'aprenentatge de la llengua estrangera. 

step up.jpeg

Educació Bilingüe

Auxiliar de conversa

bottom of page