top of page

Eix del 
CONNECTAR

IMG20220120092412.jpg

Erasmus +

Actualment el Col·legi El Carme coordina el projecte TALENT (Teaching and Acquiring Learning European Network Tools), un programa Erasmus+ K201 de formació de professorat al voltant del món de les altes capacitats. Formen part del projecte escoles i universitats de Polònia, Itàlia, Portugal i Romania. La Universitat de Lleida també participa del programa.

El projecte pretén crear vincles que permetin millorar l’atenció a l’alumnat d’altes capacitats de l’escola.

IMG_6539.JPG

eTwinning

És un portal europeu de la comunitat educativa. Els professors de tota Europa col·laborem i ens formem per tirar endavant projectes comuns. Participem amb escoles d’Holanda, França i Polònia i ens avala el segell de qualitat nacional i europeu.

Generació plurilingüe

El GEP (Generació Plurilingüe) és un programa plurilingüe impulsat pel Departament d’Ensenyament que pretén augmentar la competència lingüística en llengües estrangeres incrementant l’exposició a la llengua anglesa des d’àrees no lingüístiques.Incorporem l’anglès als experiments a l’Educació Infantil i educació física (PE) a tota l’etapa de primària; natura (Science) a cicle superior de primària i tecnologia (Technology), laboratori (LAB) i educació visual i plàstica (Arts and Crafts).

IMG_1696_edited_edited.jpg
WhatsApp Image 2024-01-15 at 15.34.39.jpeg

Step Up

A partir de 6è de primària, dediquem una hora setmanal a millorar les diferents habilitats de la llengua anglesa, segons els nivells europeus del Marc Comú de Referència. D'aquesta manera cada alumne avança al seu propi ritme en l'aprenentatge de la llengua estrangera. 

Programa DUAL Americà

Oferim a l'alumnat de 2n d'ESO iniciar el Batxillerat Dual Americà que permet obtenir la doble titulació High School.

El programa dual americà no només ofereix als estudiants una experiència educativa enriquidora i única, sinó que també els proporciona una base sòlida per al seu futur acadèmic i professional.

IMG_20220922_064632.jpg
IMG_6495.JPG

Educació Bilingüe

El programa d'Auxiliar de Conversa ofereix als estudiants una experiència única per millorar les seves habilitats lingüístiques i culturals a través de la immersió en un entorn educatiu estranger. Els auxiliars de conversa són estudiants o graduats que assisteixen els professors en les classes de llengua estrangera, proporcionant suport addicional als estudiants i fomentant la pràctica oral.

bottom of page