top of page

Serveis i extraescolars

IMG20220126154228.jpg

Compra de llibres per al Curs 2022-23

s_baula.jpg

Fes la teva comanda en 3 senzills passos:

 

SELECCIONA LA TEVA LLISTA

COMPROVA LA LLISTA

ENVIAMENT I COMPRA

Servei de secretaria

image0.jpeg

Horari
Matí:
de 9:00 a 13:00
Tarda:
de 15:00 a 17:00

Servei d'acollida matinal

IMG_1683.jpg

Per afavorir la conciliació familiar disposem d’un servei d’acollida matinal a partir de les 8.00h, tots els dies lectius del curs escolar. El seu ús pot ser fix o esporàdic.

Servei de menjador

Ensalada De Tofu

Disposem de cuina pròpia i l'empresa Alessa és la que s'encarrega dels menús que estan supervisats per una nutricionista col·legiada, per tal d’oferir una l’alimentació adequada. Adaptem els menús a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Es pot fer ús d’aquest servei de manera esporàdica i fixa.

Mensualment es fan arribar els menús a les famílies.

Servei de biblioteca

IMG_1536_edited.jpg

Volem que la biblioteca sigui atractiva, viva, dinàmica i actual on els nostres alumnes hi puguin treballar, llegir, fer recerca d’informació, participar en diferents tallers i activitats.

Els alumnes han estat partícips en el disseny de la remodelació així com de les novetats literàries que hi volen trobar. El nostre objectiu és que sentin seu aquest espai.

Servei psicopedagògic

IMG_1525_edited.jpg

Vetllem pel seguiment individual dels alumnes. L'Equip d'Atenció a la Diversitat està coordinat per un psicopedagog col·legiat.

Extraescolars esportives

L’AMPA de l’escola organitza diferents activitats a la tarda que permeten una vivència saludable de l’esport en un entorn escolar.

Extraescolars d'anglès

descarga.jpg

Oferim a l’alumnat poder fer anglès extraescolar a la franja del migdia en col·laboració amb Mr English.

Tertúlies cafè

1 (1).png

Oferim trobades formatives a les famílies dinamitzades per mestres de l’escola sobre temes relacionats amb l’educació dels nens i nenes, segons la seva edat.

bottom of page